Снимка: БГНЕС

От Марвел търсят нов режисьор за втория филм посветен на Доктор Стрейндж (в ролята Бенедикт Къмбърбач). Режисьорът на първия филм, Скот Дериксън, се оттегли от продукцията.

Дериксън и продуцентската компания са взели решението заедно. И двете страни твърдят, че единствената причина за това решение са "творческите различия".

"Марвел" и аз се съгласихме да се разделим за "Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта" заради творчески различия", написа в социалните мрежи Дериксън.

Решението няма да предизвика забавяне в графика за снимки и представянето на филма. Премиерата на филма е планирана за 2021 г., а клапата за "доктор Стрейндж 2" трябва да щракне през май тази година.
 

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 години

Честно казано след последните новини, че ще вкарат трансджендър в света на Марвел смятам да ги оставя да си правят простотиите и да си живея живота па макар и без филмите на Дисни.... Снимаха тракиеца Орфей изигран от афроамериканец както е модерно.... после Хърмаяни бе изиграна от също такава актриса, в последния епизод на Стар Уорс две жени си се целуват с език а сега и трансджендър.... Кому е нужно да се навира всичко това в очите на децата, които още не знаят на кой бряг са?

1

Един

преди 2 години

С кво е правена тая снимка ве? С картоф?