Снимка: Reuters

Световноизвестният актьор и продуцент Майкъл Фасбендър ще посети България през август тази година, съобщи на среща с медиите изпълнителният директор на "Ню Бояна филм студиос" Ярив Лернер.

Майкъл Фасбендър ще е у нас, за да се снима в късометражната продукция на шведския режисьор Дейвид Ф. Сандберг - "Kung Fury".

"Kung Fury" е екшън комедия, написана и режисирана от Сандберг, която събира аркадни роботи, динозаври, нацисти, викинги, норвежки богове, мутанти и супер кунг фу-полицай, наречен Kung Fury в екшън приключение от 80-те години. "Kung Fury" е финансиран основно чрез кампания Kickstarter, в която хора от цял свят подкрепят проекта.

Майкъл Фасбендър е известен с ролите си в "Гадни копилета" на Куентин Тарантино, участва и в театралната постановка на филма му "Глутница кучета". В  киното е известен още с ролите си в "Прометей", "12 години в робство", "Стив Джобс", "Джейн Еър", "Срам" и др.

Фасбиндър е съпруг на актрисата Алисия Викандер, с която сключва брак на 14 октомври 2017 г.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 седмица

айде да докара моделките че и ние да боднем нещо хубаво, последно време българките само чужди *** признават, нека и ние пробваме чужди моделки

4

Анонимен

преди 1 седмица

Е, и?

3

Иванов

преди 1 седмица

Само тоя не беше идвал тук. Ай сиктир бе!