Снимка: БТА

Общ преглед
Алисия Викандер "е на първата си мисия" като Лара Крофт. Хана Джон-Кеймън, Уолтър Гогинс, Даниел Ву, Доминик Уест също са сред актьорите в приключенския екшън "Tomb Raider: Първа мисия" на Роар Утауг, който от 16 март е в кината на 3D и IMAX 3D. Най-нетърпеливите могат да го гледат предпремиерно от 14 март, съобщават разпространителите.

Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тинейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21 г., без цел и посока в живота си, Лара работи като велокуриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими й да завърши образованието си, пише БТА.

Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред седем години след изчезването му, Лара иска веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си - легендарна гробница на митичен остров в смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията й няма да е лесна - дори достигането до острова ще е изключително коварно.

Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да й спечели името Tomb Raider.

Коментари Напиши коментар

3

1123

преди 9 месеца

Няма да мине Анджелина ;)

2

lol

преди 9 месеца

Тая Викандер е мъртва отвътре - грам емоция няма в нея, за това толкова добре и се получи ролята на робот в Ex Machina. Младата Лара трябваше да я играе Джесика Бийл или Гал Гадот, а не тая анорексичка.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Детето ми харесва много повече от предната психясала к у ч к а.