Снимка: архив, Булфото

Новоизбраната Мис Плеймейт Нора Недкова ще участва във филма "Лоши момичета", където централен образ ще е актьорът Мариан Вълев-Куката. Подгласничката на Нора в еротичния конкурс – Ана Мария Чернева, също ще се изяви в лентата, като и двете ще се превъплътят като работещи момичета в стриптийз клуб.

"Куката е изключителен професионалист. Сценарият разказва за момиче, което иска да пробие на голямата сцена и като танцьорка", споделя Нора пред "България Днес“.

Според 24-годишната блондинка след титлата по неин адрес се изсипали стотици негативни реакции, на които не обръща внимание.

Тя се похвали, че няма никакви пластични операции и подобрения извън това, което природата ѝ е дала. С изключение на хиалурона в устните.

Блондинката е категорична, че не иска до себе си мъж, който да е само красив, а да е постигнал нещо и да се държи като мъжкар.

"Като малка харесвах красавци без амбиции. Сега предпочитам такива, които имат акъл в главата", категорична е плеймейтката.

"Искам да участвам във VIP Brother, защото в него имаш възможност да разбереш докъде си израснал като човек и характер. Това ще ме мотивира и занапред да вървя към най-доброто, защото го заслужавам", допълни част от плановете си Мис Плеймейт.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase