Снимка: БТА

Филмът "Междузвездни войни: Последните джедаи" ще излезе по кината в средата на декември и звездите от него разкриха на феновете някои детайли, предаде ДПА.

"Най-важното е, че ние се опитваме да създадем усещането за филм от поредицата "Междузвездни войни". Това означава, че има напрежение", каза режисьорът Райън Джонсън на пресконференция в Лос Анджелис.

"Но означава и че ще Ви накара да поискате да изтичате в двора, да вземете космическите си играчки и да ги пуснете да летят наоколо", добави той.

Актьорът Джон Бойега, който играе ролята на Фин, каза, че във филма "се случват много неща".

"Гледах го веднъж и първото нещо, което пожелах, е да го гледам отново заради количеството информация в него", поясни звездата.

Действието във филма "Последните джедаи" се развива след случващото се в "Силата се пробужда" от 2015 г. Люк Скайуокър (Марк Хамил) отвежда Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и Поу (Оскар Айзък) на приключение, което ще "разкрие мистериите на Силата и тайните на миналото", както обещават от компания "Лукасфилм".

Марк Хамил не отговори на въпроси на пресконференцията за това как се развиват отношенията между неговия герой и Рей.

"Мога да ви обещая, че участието ми е двойно по-голямо, отколкото беше в предходната част", пошегува се актьорът, който се появи за кратко в края на миналия филм.

Покойната актриса Кари Фишър също ще участва в "Последните джедаи". Сцените с нея са били заснети преди декември 2016 г., когато тя почина от инфаркт по време на полет от Лондон до Лос Анджелис. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase