Плакат на "Лора от сутрин до вечер". Снимка: CinEast

Миленита гостува на филмовия фестивал  CinEast в Люксембург, който се провежда от 9 до 27 октомври. В момента тече неговото шесто издание.

На 26 октомври българската певица и актриса ще участва заедно с лайв бандата си Funky Miracle. Освен музикално участие Миленита ще представи и филма "Лора от сутрин до вечер", в който тя изпълнява главната роля. Прожекцията ще е от 19.00 часа в местната зала Sang a Klang.

Филмът е на режисьора Димитър Коцев – Шошо. Продукцията е селектирана за участие в програмата на CinEast заедно с още близо 50 заглавия (включително документални филми) и 50 късометражни творби от 15 страни. Това ще бъде втора прожекция на „Лора от сутрин до вечер“ в рамките на фестивала след премиерното му показване в кафе-клуб Ancien Cinema, Вианден на 17 октомври.

Миленита ще има удоволствието да закрие официално фестивалната програма на CinEast с концерт, стартиращ веднага след прожекцията – в 21-00 часа, отново в Sang a Klang. Огромната й харизма и енергия на сцената както винаги ще допълват седемте момчета от Funky Miracle. Именно с тях певицата реализира серия от успешни участия през тази година – както по клубовете из цяла България, така и на големи музикални събития и фестивали (тазгодишния Spirit of Burgas и концерта на Manu Chao).

Паралелно с интензивните си музикални участия и записи на нови парчета, Миленита е ангажирана и със снимките на епизодите от четвъртия сезон на хитовия сериал „Под прикритие“, който й спечели множество нови фенове на малкия екран.

Съвсем скоро може да видим Миленита и във филма на режисьора Владислав Радев „Шестият ден“ с премиерна дата 15 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase