Снимка: pexels.com

Двайсет и пет годишна многодетна майка роди седем близначета - шест момиченца и едно момченце, в болница в провинция Дияла, Източен Ирак, и децата й станаха десет, съобщи в. "Daily Mail".

Майката е родила по естествен път и е в добро здраве. Децата са прегледани и също са добре, се казва в комюнике на болницата, където е протекло раждането.

Счита се, че това е първото за страната раждане на седем близначета, предаде БТА. Бащата на децата Юсуф Фадл каза, че той и съпругата му не са имали намерение да имат толкова голямо семейство. Двамата родители са отказали селективно намаляване по време на бременността, когато разбрали, че ще имат седем деца.

Първият случай на раждане на седем близначета е официално регистриран в американския град Де Мойн, щата Айова, през 1997 г. Тогава родителите също са отказали селективно намаляване, заявявайки, че всичко е в "Божиите ръце".

През 2015 г. в Берлин 65-годишна жена роди четири близначета и стана майка на 13 деца.

Коментари Напиши коментар

17

Дано НЕ каже тайната

преди 2 месеца

Ужассс. Само да не каже тайната на нашите български ромеии,че ще стане страшнооооо!!!

16

Анонимен

преди 2 месеца

И може би това трябва да ни радва? Че след няколко години тази и 10-те и деца ще дойдат в Европа и ще претендират за всякакви помощи, привилегии и т.н.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Путин пак ли е забременял ? ей Ердо бая го помпа