Снимка: архив, Reuters

Бизнес оферта идва изненадващо от Великобриания. Джейд Станли, която е майка на четири деца е решила да подсигури финансово наследниците си като се захване с доста странен бизнес, а именно: предлага секс кукли под наем срещу 345 британски лири за една седмица, пише в. "Metro".

Жената първо е имала верига магазини за шезлонги, но вдъхновена от сексуалната куклена индустрия решила да смени бизнеса. За този "отрасъл" научила от статия във вестник и сега и тя признава, че бизнесът й процъфтява.

Предприемчивата 35-годишна Станли от град Бромсгроув от графство Уостършър открила празната все още ниша в пазара и бързо решила да се възползва от нея. По думите й бизнесът й се развива много добре и тя е разработила няколко бюра в страната. Клиентите могат да си изберат 6 кукли от женски пол и една от мъжки. Пратката се доставя до клиента в дискретен кашон от дискретен куриер. Потребителите предварително могат да уточнят какъв типаж желаят да наемат под наем, цвят на кожата, на косата, на очите и т.н.. А куклите носят имена като Сиена и Синди.

Джейд Станли обяснява, че "стоката" й е в помощ на хора, които търсят утеха, но не се чувстват добре в социални ситуации. По думите й сред клиентите й са хора, загубили партньорите си и намиращи прилика с някоя от куклите. След като куклата се върне в компанията, тя се почиства старателно, а половите й органи се заменят с нови.

Вижте още от историята на Джейд Станли в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase