Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, който посети пазарджишкото село Драганово. Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Коментари Напиши коментар

335

наблюдател

преди 1 месец

Социалистите побесняват като видят Бойко
Защото му завиждат. Той работи и хората виждат това.
Ако не дай боже успеят да манипулират изборите, после ще трябва да работят.
Защото народа ще пита. Бойко така ги изврътка, че десет години не могат да седнат на меката си част на гърба.

334

Анонимен

преди 1 месец

***, по-***, най-*** и върха е 329 BACKO!

Главата си я ползваш само за пазене на равновесие! От къде произлизат баш ГЕРП-аджиите - от бившите комунисти? Същите са като тези, които изброяваш!

Омръзна ми от лоботомирани!

333

Еврозона

преди 1 месец

Бойко Борисов, а не света, е тенджера под налягане. Между впрочем, той е единствеиия министър председател в света, който си е подавал оставките два пъти. Просто защото с пожарникарското си образование не може да управлява държавата България. Честито на министрите в третото му правителство ! Пак са останали без заплати !