Снимка: БГНЕС

Създадената от обвиняемия бизнесмен Васил Божков формация "Българско лято", чиято регистрация за изборите беше отказана, ще участва в парламентарния вот чрез партията "Българско национално обединение". Нейният лидер Георги Георгиев заяви, че партията предоставя своята регистрация защото "винаги се е борила срещу статуквото".

Още по темата


"Именно поради тази причина ние припознаваме целите на „Българско лято“, както и заявката на господин Божков за промяна на политическия модел", каза Георгиев, цитиран от БНР.

На изборите за евродепутати преди две години партията "Българско национално обединение" издига кандидатурата на Евгения Банева, която вече е подсъдима заедно със съпруга си Николай Банев.

Васил Божков, който се укрива в Дубай, не изпълни обещанието си да обяви точно в 13:00 часа с чия регистрация създадената от него формация "Българско лято" ще се яви на парламентарните избори. В директно включване в профила във "Фейсбук", с което отложи обявяването, Божков заяви, че не е политик.

"Никога не съм искал да бъда. Имах мисия – да спасим културното наследство на България, сега мисията ми е друга – да спасим бъдещето. Бъдещето се кове днес. Хунтата всячески се опитва да ни попречи, няма да успеят. Мандатоносител ще бъде обявен. Ние сме силата. Бъдете здрави!“, каза той.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Коментари Напиши коментар

78

карачанаков

преди 4 дни

Най после един от проблемите на Фигуранта ще се реши.Дилемата пред
него беше за кого да гласува сега вече е ясно ,,БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО
ОБЕДИНЕНИЕ,, нали и без това е за ОБЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА.Е може да
изяде 2-3 шамара от Гундяев ама той е свикнал така че ще го преживее.

77

Анонимен

преди 4 дни

Малий- ко нъ чака, до вчера мутри- ДНЕС ВИДНИ БОРЦИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! КОЙ НЕ Е ИЗБЯГАЛ ОТ БГ, СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВИ, АКО ТИЯ БОРЦИ ЗА СВОБОДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

76

СУ 47

преди 5 дни

България се управлява от бандата ГЕРБ и ДПС Пеевски Доган комплект,Дано РАЯТА се събуди на 04.04.Г-н Радев обяви правилно по най бързия начин МАРШ.