Снимка: БГНЕС
fallback

"Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение". Това каза пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно вчерашните събития с блокадата на Народното събрание.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха. Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари. Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза още Борисов.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23:00 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите", допълни Борисов.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората. Вчера, като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 14 минути

ТУК ЕДИН ПОСТОЯННО ЛЪЖЕ ОБИЖДА ЗАПЛАШВА ОЧЕРНЯ РАЗДАВА ПРИСЪДИ И ВСИЧКИТЕ МУ ПРОСТОТИИ СИ СТОЯТ НИКОЙ НЕ ГО ТРИЕ НИТО ГО БРОКИПА КАК ТАКА И ДОКОГА ТОВА

116

ЕВРОПА ВЯРВА В ГЕРБ

преди 41 минути

ЕДИНСТВЕНАТА ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ.... ДРУГИТЕ СА СЛУГИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ПОСОЛСТВА....

115

Анонимен

преди 51 минути

Аре нема нужда да те търпиме още за някакви пари. Къш мъшо.

fallback