Снимка: БГНЕС

"Не сме обсъждали кабинет и не участваме в такива разговори. Говорихме за реформи в Конституцията", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента.

"Бяхме потърсени за подкрепа на конституционните реформи, които ние сме предложили преди година и половина", допълни още той и подчерта, за да се изпълнят тези реформи, е нужно парламентарно време. "От тази гледна точка, за да се случат реформите, ние няма да пречим да се състави кабинет."

“Надявам се в кабинета да няма рамбовци, ние няма да участваме в него”, каза още Карадайъ и отново подчерта, че ДПС не участва в този кабинет и в неговото съставяне.

Двучасов разговор в стаята на ДПС проведоха ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. На него присъстваха съпредседателят на ПП Кирил Петков и номинираният за премиер акад. Николай Денков, кандидатът за министър-председател на ГЕРБ Мария Габриел, Десислава Атанасова и Томислав Дончев, съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 3 месеца

Карадайъ каза че не искал рамбовци в правителството. А народа не иска еничари в правителството

26

Анонимен

преди 3 месеца

И тея са с Козяк лошо за бг

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ами изчакайте за шока на пронатовците.:)Тепърва ще е волтовия шок.Лекетата от ДПС бяха ясни, че като им подхвърлят ***, ще обърнат палачинката.