Снимка: БГНЕС

"Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, но е факт. Цялата концепция за създаването на ПП беше “анти-Бойко Борисов”, да го няма Бойко Борисов, да не съществува Бойко Борисов. За това и Кирил Петков го арестува незаконно и против правилата. А сега Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят как да се прегърнат, без да се срамуват от собствените си избиратели. И как не разбират, че собствените им избиратели вече се срамуват от тях. Само предполагам. Аз не съм техен избирател, но мисля така, защото моралът е един и същ за всички избиратели. А иначе, моето мнение е, че Бойко Борисов трябва веднага да си даде имунитета, защото, ако човек е невинен, няма от какво да се страхува."

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в личния си Facebook профил.

Коментари Напиши коментар

77

Така е ..

преди 3 месеца

Слави засрами си . Кой се натискаше за приятел на Борисов и го канеше на гости в Учин дол ?Сега го плюеш.Не ти даде да закупиш голям парцел в София и стана негов враг.

76

ББ

преди 3 месеца

малкото дпс,защо не попита гешев как така САЩ видяха престъпленията на доган-пеевски...а гешев ...не???кой ти купи левски г,защо не подаваш имуществени деклараций от десетилетия,бедните българи могат и плащат, робите на агите и путин...си имате...глв. прокурор???ало гешев???ама живеем в Глобален и няма тайни!!!към днешна дата САЩ са...Лидера борещ се за Справедлив Свят...и ако си мислиш,че можеш ги излъжеш излъган от дпс и путин,справка пеевски...се лъжеш!!!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Много смешно, но и Слави, и Киро, в момента са хора на Бойко.