Снимка: МВР

В магазин за хранителни стоки в Септември екипи на местното полицейско управление са открили списък с имена на хора и суми срещу тях. Предполага се, че става въпрос за купуване на гласове за предстоящия вот, съобщиха от пресцентъра от МВР.

Нарушението е установено по време на специализирана полицейска операция на територията на Пазарджишка област. Тя е свързана за противодействието на престъпността и опазването на обществения ред. Инспектират се търговски обекти, заложни къщи, питейни заведения, игрални зали и клубове.

Осъществяват се проверки на МПС и лицата в тях.

Извършват се проверки на територията на повечето общински центрове, като към момента екипите извършват дейности на територията на пазарджишкия квартал "Изток", велинградския квартал "Анезица", в септемврийските села Семчиново и Симеоновец, в гр. Септември, в кварталите "Пирин" и "Луковица" в Пещера, както и в Панагюрище.

В акцията участват служители от областната дирекция в Пазарджик, районните управления в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище, съвместно с екипи на жандармерията от Пловдив. БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase