Снимка: Pixabay

Хартиената коалиция на ГЕРБ, БСП и ДПС се опитва да открадне изборите. Това заяви пред БНР лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова.

Според нея представителите на тези три партии нямат намерение да отчитат адекватно нито машинните бюлетини, нито преференциите. По думите й залогът е да си повишат гласовете.

Манолова посочи, че ще подаде жалба във Върховния административен съд срещу решението на ЦИК за съдържанието на протоколите.

Хартиената коалиция, която реално изхвърли машините, сега се изяви и в ЦИК. Прие абсурдното и незаконно решение хартиените и машинните бюлетини да се обединят. Кражбите и манипулациите на вот ще бъдат заметени, поясни Манолова.

Още по темата
Според нея представителите на БСП са изпълнители на мръсната поръчка на ГЕРБ и ДПС. Позорно е поведението на тези три партии в ЦИК, добави тя.

Манолова бе категорична, че е дошъл е момента да има автентична лява формация. Тя поясни, че Корнелия Нинова и приближените са загубили доверието на 700 хиляди души за 5 години.

По думите й вратата на новия политически проект "Левицата", от който е част и Изправи се България, е отворена към всички социалисти, независимо дали са напуснали БСП.

Тя посочи, че основните цели пред "Левицата" са силно парламентарно представителство в следващото НС, да бъдат преграда срещу опитите на ГЕРБ и ДПС да се върнат във властта и да прекрати самоунищожителната война, която БСП води срещу президента Радев.

Спойката в левицата е естествена. Имаме биография, кауза и позиции, които сме защитавали, каза още Манолова.

Коментари Напиши коментар

51

перко

преди 3 месеца

Няма отърване от това нагло същество! Не разбра ли че мястото ти е на агистралата!

50

Анонимен

преди 3 месеца

Доколко си спомням, единствения ефективно осъден за купуване на гласове бе от партията на Мая Манолова?! И то при условие, че полицията бе изцяло впрегната да подпомага нейната формация и мачка останалите!!!! Това е за тези с къса памет.

49

баба мара

преди 3 месеца

снощи в референдум съпругът и ангел наиденов и направи много лоша услуга сизказването си по отношение на русия и изпращането на оръжие тои е станалястреб мая приключи с политиката