Снимка: БГНЕС

Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ. Това заяви пред бТВ бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН.

Коментари Напиши коментар

600

Анонимен

преди 1 месец

никога повече Киро и Асен

599

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 609Е драги/ а,не сме в бръснарски салон, нали? Ти случайно да не си бръснар? Професионална деформация. Ама май тука говорим за друго.

598

Анонимен

преди 1 месец

Леле като гледам какъв е електората на Кире и умствения му багаж не знам до къде ще я докараме. За да харесаш Петков трябва или да си много пиян или много надрусан.Този човек е абсолютно безцеремонен и изобщо не става за премиер на България. както тука непрекъснато употребяват думата русофил така за него мога да кажа че е отявлен американофил, а не българофил.Това е най - важното - да си БЪЛГАРОФИЛ. А при Кире това го няма. Не знам при това младоците какво бъдеще си чертаят