Снимка: БГНЕС

ПП "Има такъв народ" откри предизборната си кампания за 48-о Народно събрание от Плевен. Пред новия офис на партията в града заместник-председателят й Тошко Йорданов подчерта, че изборът не е случаен, защото Плевен е градът на Слави Трифонов, без който нямаше да има "Има такъв народ".

"Ние сме единствените, заедно с вас, от близката една година, които се занимават с политика, и си държат на думата. Ние сме единствените, които като кажат нещо, го изпълняват, като подпишат някакво споразумение, държат на достойнството и на подписа си и го прекъсват, когато отсрещната страна го нарушава", каза в обръщението си към присъстващите Йорданов, пише БТА. 

Областният координатор на партията Иван Янчев представи кандидатската листа за 15-ти МИР Плевен. Неин водач е Любомир Каримански, който подчерта, че трябва да се спре обедняването на българите, за да се подобрят демографските резултати в страната, както и да се подкрепят хората и бизнеса, особено в следващите няколко месеца.

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 4 месеца

Итн откри вратата към публиката защото ще са такъви след 2 октомври

44

НЯМА ЛЕСНО !!!

преди 4 месеца

ТРЯБВА НИ ИКОНОМИКА, А НЕ ДЪРДОРКОВЦИ ! СТИГА С ТИЯ ФИЛИ И ФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТЕ СТОЯТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАК СЕ ОПЛЮВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ ! КОЙТО НЯМА ПРИЛОЖИМИ ИДЕИ И СПОСОБНОСТИ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪН ! ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗУМНИ ПРОЕКТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ !

43

Свети Тошко

преди 5 месеца

сте го изкарали с ореол на снимката, ама няма да гласувам за неговата партия. нека си дрънка.