Снимка: БГНЕС

"Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, ако работихме добре и правителството щеше да работи сега. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки партньорите ти да са като слуги“, заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Като грешка той определи това, че заедно с лидера на ИТН Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават отдавна: „Никога не сме подхождали с идеята, че хората са измамници и лъжци. Почтеността трябва да идва от ръководството на партията“.

Още по темата

По думи на Йорданов хубавото на служебното правителство в момента е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на управлението на четворната коалиция.

„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят за МРРБ, защото щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен контрол. Излизайки от правителството, те не могат да реализират рекет върху фирмите. Не е възможно да говорят защо са подменяли на ГКПП „Капитан Андреево“ една престъпна организация с друга, затова прехвърлят откровени глупости за нас, нито едно от нещата, което казаха за нас, не беше вярно“, каза  Йорданов пред "Дарик радио".

„Човек, когато е вътре, вижда, че качеството на депутатите не е толкова лошо, от друга гледна точка, качествата на депутатите важи от водещата политическа сила. Когато бяхме първа политическа сила, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха, не приехме почти нищо, актуализацията на пенсиите започна също преди това. Затова и Минчев си отиде, защото си прави каквото си иска“, коментира още Тошко Йорданов.

По думите му „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ са започнали първи с плаващите мнозинства, като даде за пример приемането на зеления сертификат: „Плаващо приеха гласовете на ГЕРБ и ДПС и наложиха зеления сертификат в цялата страна“.
 

Коментари Напиши коментар

78

Тихомир

преди 1 месец

Тоше, що се мориш да обясняваш на плоскоземци като 82-ро номер. Гледай си партията, ние така или иначе ще гласуваме отново за ИТН и толкоз. Не обяснявай по телевизиите - *** не вдяват от истината, искат само да слушат на Мустафата прокситата и да обиждат на "Чалгар".

77

Анонимен

преди 1 месец

СМЕШНО-ЖАЛЪК ТОШ ДЬО ГЛАМОШ ПАРОДИЯ НА ГОСПОДАР ИЛИ СЛУГА НА ГОСПОДАРЯ??!!! ВИЙ БРАТСКИ СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ И ЛЕКА НОЩ НАВЕКИ СИ КАЖЕТЕ...GOODBYE!!!

76

анонимен

преди 1 месец

Тези, които продължат да гласуват за ПП ,или не се чувстват българи, или са м-а-зо-хисти, или са са-дисти и искат да измъчват до край бедния българин.Вечно прокл-ятие за приличащите на хора , без капка човещина.