Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нападна бившите управляващи от ПП по време на посещението си в Исперих.

„Техните избирателите ще разберат как са се облагодетелствали и колко. Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо, сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ”, каза Борисов.

Още по темата

Той каза още, че кризата в земеделието е била създадена от кабинета "Петков".

„Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде правителството. Дори при тези добиви на пшеницата. Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", заяви лидерът на ГЕРБ.

„Още малко му трябва да народа за да разбере измамата, това не е промяна, това е измама. План за възстановяване няма, похарчиха парите, които им дадоха“, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Те последния ден казаха -не слагайте маските, сега казват - слагайте маските, те ги изхвърлиха, няма откъде да ги купим“, обвини още той.

„Те са неудачен, пагубен за България експеримент“, посочи Борисов.

Коментари Напиши коментар

276

Анонимен

преди 5 дни

Ха-ха , кой да го каже ?! Създателят на 12-годишния супер-хаос , като елемент на 33-годишният хаос , в който също взе дейно участие !

275

А БЕ

преди 6 дни

ЗА ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ОС,,ХТЕ КАТО КАРПАТСКИ ВЪЛЦИ

274

Ангелина

преди 1 седмица

Борисов и компания ,дори нямате собствени фрази ,за да се изказвате,а ползвате "фрази" и "изречения" придобити от нерегламентираната подслушвателна дейност през годините на зависимите от Вас хора в институциите и политико- икономическите кръгове ,които по- голямата си част са в тясна връзка с крими контигента и сега ги използвате срещу Вашите опоненти.Хубаво би било неуспешният експеримент ГЕРБ да остане само част от най- жалкият период от съвременната ни история ...