Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обобщената активност на изборите за президент и вицепрезидент към 20.00 часа на изборите на 21 ноември е 34, 84 на сто, съобщи Централната избирателна комисия /ЦИК/.

Така при общ брой на избирателите 6 632 375, гласувалите на втория тур на президентските избори са 2 310 903 души.

Най-висока остава избирателната активност в 23 Избирателен район София - 44,05 на сто, следвана от София област - 37,46 на сто. Най-малък е броят на гласоподавателите в Кърджали - 18,18 на сто, следван от Разград - 23, 77. Ниска, малко над 20 на сто, е била и избирателната активност в Шумен и Търговище.


 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

До до 11/12 "Той си е направо една синя мутра, син на милиционер и самият той завършил милиционерското училище в Симеоново, развъдник на верни на Партията кадри." Не се напъвай другарю. Щом "харвардските" могат да назначават за областни управители милиционери от Симеоново, значи е време да се поспреш, иначе току виж и те излезли "червени", нали така?

9

Анонимен

преди 1 година

До до 11/15 "Само да те попитам "сините" кметова Борисов и Фандъкова, защо почти 20 години не махат паметника на *** в Центъра на синя София ?" Щото се води собственост на руснаците. Даже поискаха да купят земята на която е построен, за да си го държат там вечно и да ни напомнят, че сме под ботуша им! А, и защото всеки опит да се прави нещо по въпроса с окупацията ни от руснаците веднага среща муджахидините от БСП и такива като Радев, които се хващат за историческата лъжа за "братята" руснаци.

8

До 9

преди 1 година

Аз съм на 50 и родителите ми също като мен са родени в София, но детето ми е родено в друг град и по твоята логика не може да е кмет у София? И всички по-големи от теб помним какво беше и какво е сега, въпреки негативното влияние на хора като теб!!!!!