Снимка: ПП Възраждане
fallback

"Днес е много важен ден за България. Днес ние сме на референдум - избираме дали искаме да живееем нормално, или искаме да живеем в концлагер. Всеки човек, който днес отиде да гласува, със своя вот ще определи следващите не седмици, не месеци, а години от развитието на България. Днес гласувах за свободата и независимостта на България!" каза Костадин Костадинов, кандидат за президент на "Възраждане"

Той упражни правото си на вот в секция 313 на ОУ "Стоян Михайловски" във Варна, съобщиха от партията.

Кандидатът за вицепрезидент на Възраждане - адв. Елена Гунчева, каза, че гласува, за да има България утре и призова всички българи да отидат до урните и да гласуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 2 години

Тоя хитрец отдавна драпаше да влезе,даже Марешки откакто му наби канчето малко му беше. Обаче той мисли, че вали дъжд, защото е важно да лапне колкото може повече,с всякакви популистки методи. Тоя даже не може да се сравнява с болен Сидеров, важно е да

53

Анонимен

преди 2 години

Копейкин щял да забогатее като влезе в парламента и яхнал антивакс вълна.Е,те понеже другите обедняха там и не искат да влязат за лични облаги.А това,че Со росоидите идват и ще продадат националния интерес за Македония и ще ни вкарат в коцлагер със сертификатите,еее голяма работа

52

Нане

преди 2 години

Аз не искам повече да ме командва еврейският съюз.... За това избрах Костя, и да ме излъже! Дреме ми! Ако организира и референдум за Булекзит, и с двете ръце ще гласувам...))) Време е да влезнем в Евразийският съюз...))

fallback