Снимка: ВМРО

Кандидатът на ВМРО за президент доц. д-р Милен Михов, който е и водач на листата на партията в 4 МИР Велико Търново, гласува в старопрестолния град.

"Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах за възраждане на българската икономика, за самостоятелна външна политика", подчерта той.

Михов заяви, че гласува за силно управление, което защитава българските национални интереси, което ще решава реалните проблеми на хората, за отговорно управление и България, която следва своя път в Европа, отстоява интересите на целия български народ.

"Гласувах за всички онези българи, които честно и почтено работят, творят и живеят в нашата страна с надеждата за едно добро бъдеще", заяви кандидатът на ВМРО за президент, цитиран от пресцентъра на партията.

"Началният екран на машината създава подвеждащо впечатление и още веднъж бих искал да кажа на хората внимателно да избират полетата, в които ще гласуват, защото няма връщане. ЦИК показа как могат да се объркат избори, за съжаление това несъмнено ще окаже влияние", изрази мнение кандидатът за президент и депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase