Общ преглед
Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека в София екипът на „Продължаваме Промяната“ откри предизборната си кампания.

Мястото е избрано като символ на познанието и просветата, от която започва всяка промяна, уточниха от пресцентъра на партията.

Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред тях още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването отборът на „Продължаваме Промяната“ се качи на автобуса на промяната, с който тръгва на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията „Промяната идва в твоя град!“ е Северна България, а първите две спирки са Търговище и Шумен.

“От днес започва нашата кампания, но промяната започна още през последните 4 месеца, когато показахме, че корупцията може да бъде спряна. С всички тези хора около нас вярваме, че България може да бъде много по-добро място.”, каза Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар