Снимка: БГНЕС

650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега. Защо държавният глава да получава повече от 12 000 лв. на месец, а моите родители по 300 лв. пенсия? Президентът взима 40 пъти по-висока заплата от тях. Затова моята заплата като държавен глава ще я разделя с нуждаещите се пенсионери и социални слаби. Президентската институция трябва да обединява. Защо са тези привилегии като охрана и тази показност? Единственият независим и надпартиен кандидат съм, плащам цялата си кампания с лични средства.

Това каза Луна в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по БиТиВи. "Нямам конкуренция в президентската надпревара. Честност, справедливост, независимост и всички агенти на ДС вън. Защо агенти на ДС са в инициативните комитети на кандидатите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята програма", заяви още фолк изпълнителката, която ще се бори за "Дондуков" 2.

"Народът ме подтикна да направя тази крачка и не съжалявам, защото не съм била по-щастлива в живота си. Явно хората са припознали в мое лице една силна и независима жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските граждани. Делили сме си залъка и дойде времето да бъда президент", каза още Луна Йорданова.

Тя обяви, че ако спечели изборите на 14 ноември всички разследващи журналисти ще бъдат в президентството. "И без това има толкова свободни стаи, превърнали са го в туристическа агенция. Луна ще направи така, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички онези неща, които ги чакаме 30 години", добави Луна.

 

Коментари Напиши коментар

87

Бай брадър

преди 1 месец

Абе я направо да си плаща че е на поста.

86

Непознат

преди 1 месец

Не четем простотии. Такива като тази опорочават всичко. Нямат срам и посягат на институцията, която представя България. Ама не само те са виновни. Що за недоразумение е да им се дава възможност на неадекватни да се подиграват на хората , като се кандидатират къде ли не и да отблъскват кадърните , които не желаят да се приравняват с тях . Трябва май да им се правят и психотестове . От всички , които се заявиха, само май един ще го издържи. На другите им хлопат дъските.

85

Анонимен

преди 1 месец

За Луна ще гласувам!!!