Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
ВМРО се регистрира за президентските избори. Документите бяха внесени в ЦИК от лидера на партията Красимир Каракачанов, кандидат-президентската двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова, и Юлиян Ангелов.

„Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата всички българи по света“, заяви доц. Михов.

„Водещото при нашата кандидатпрезидентска двойка Михов-Цветкова е, че те ще обединяват, а няма да разединяват. Те не се крият зад инициативни комитети. Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са патриоти с достойна биография, които ще поставят политиките на ВМРО, които отстояваме от години. Ще се опитаме да наложим темата за промяна на Конституцията, за промяна на президентските правомощия. Още от 91-а година говоря за това. Защото виждате, че имаме разделено общество и мразещи се политици. В основата на нацията е суверенитетът“, обясни лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Още по темата
Михов обясни, че е бил уволнен в първия работен на тази учебна година по аргумент на КТ за уронване на престижа.

“Единият довод на ректора е, че като депутат съм пуснал сигнал до главния прокурор за неправомерно обучение на италианските студенти. Прокуратурата е свършила работата си и доколкото знам сигналът е приет и ще отиде в съда. Моето действие като депутат няма общо с уронването на престижа”, обясни Милен Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар