Снимка: БГНЕС

ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката за „Дондуков“ 2.

Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са единствената кандидатпрезидентска двойка, зад която не стоят чужди интереси и сили, заявяват от ВМРО и добавят, че те са единствените, зад които стоят само и единствено интересите на България.

"Това е кандидатурата на всички българи в България, Битоля, Охрид и навсякъде по света. Интересен факт е, че името на доц. Милен Михов е номинация за кандидат-президент на Националния младежки комитет на ВМРО и българи от Македония, която беше приета единодушно на днешното заседание на Националното ръководство. Решението беше взето след обсъждане на още пет кандидатури", казаха от партията на бившия вицепремиер и министър на правосъдието Красимир Каракачанов.

Приоритетите за Михов и Цветкова, изброяват от пресцентъра на партията:

Гаранция за националния суверенитет и възможността да се отстоява националният интерес; Силна армия и отбрана; нова Конституция и разширяване на президентските правомощия; нито крачка назад от правата на българите в Македония, Западните Балкани и навсякъде по света; Защита на традиционното семейство и на националните и християнски ценности. Стратегия за преодоляване на демографската катастрофа; Спешно преразглеждане на „Зелената сделка“, изграждане на АЕЦ „Белене“ и гарантиране на големите енергийни проекти, които носят полза за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase