Снимка: БГНЕС

Общ преглед

БСП се регистрира в ЦИК за изборите на 14 ноември. Пред журналисти лидерът на партията Корнелия Нинова бе категорична - левицата застава плътно зад Румен Радев и Ирияна Йотова като кандидатпрезидентска двойка.

"Промяната ще стане, пет години я изстрадахме. Водихме последователни битки за промяната на стария модел, започнахме дори от себе си, за да покажем, че може да направим и такава в държавата", заяви Нинова, след като БСП внесе документите в ЦИК.

Нинова подчерта, че решението да подкрепят кандидатпрезидентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова е окончателно, а днешната им регистрация в ЦИК и за изборите за президент не е въпросителна.

"Няма да издигаме друг кандидат за президент. Подкрепяме Румен Радев и Илияна Йотова", заяви лидерът на БСП.

Тя бе категорична, че и в следващия парламент, правителство без БСП няма да е възможно.

По повод новата партия на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, тя посочи: "Нека да видим какво ще правят "Продължаваме промяната" , искаме да видим политики и ако те съвпадат с нашите, сме отворени да разговаряме.

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за хората от БСП, които отдадоха целия си смислен живот за тази партия и ги игнорираха заради Р. Радев - злобен кариерист и слуга на чужди (не руски) интереси!

73

баба мара

преди 2 месеца

много важно че бсп била зад ген радев ами те са 380 000 как ще го изберат столкова гласове нинова се инати и не си подава оставката

72

Анонимен

преди 2 месеца

До Данко ХарсъзинаЩе ти помогна: интелигентен и културен е Бойко М.Борисов: човек завършил Милиционер ската школа - Симеоново, инженер, д-р, стабилен физически, за психически не зная.Говорят обаче, че от ИТН и БСП са се амбицирали заради П.И. и са ангажирали специалисти и хора с високи научни степени (д-ри на науките - PhD) и звания да анализи-рат доктората на инж.д-р Бойко и да изяснят кое той е написал и кое -преписал. Да не излезе, че той е използвал наготово идеите на руските пожарникари.