Мая Манолова ще подаде жалба до ЦИК за нарушение на закона от страна на ГЕРБ заради агитационен материал в Турция.

"Лъсна истината за посещението на Борисов при Ердоган и за отношенията между ГЕРБ и ДПС. От ИМВ подаваме жалба до ЦИК във връзка с техен агитационен материал в Турция. Има редица нарушения – използване на българския и турския флаг, агитация на турски език. Сривът на доверие към Борисов в България той ще компенсира с гласове от Турция. Жалко поведение. На изборите в неделя във всички 112 секции в Турция ще има представители на "Изправи се! Мутри вън!“ и на „Има такъв народ“", заяви в социалните мрежи Манолова, цитирана от Bulgaria ON AIR.

"Българи, гласувайте, защото ГЕРБ и ДПС не са си тръгнали от властта. Техните пари, раздадени на приятелски фирми, са на терен и воюват срещу формациите на промяната и срещу гражданите", подчерта Манолова.

Коментари Напиши коментар

97

Нищо не е

преди 11 месеца

Раздадени са някакви жалки 100 млн. Но те могат и да не стигнат до гласоподавателя. Поради наглото поведение на Рашков.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Поправките в изборния кодекс бяха внесени и приети от протестърските партии, да си носят отговорността и то лично и поименно.

95

Бунгар

преди 11 месеца

Като искаме българите да гласуват по целия свят,плакатите могат да бъдат каквито си искат.В България може да определяме правилата,но не и по света.Няма нищо лошо в Турция да са на турски,във Великобритания на английски,в Германия на немски,в Испания на испански,в Македониа на македонски,в Албания на албански,в Италия на италиански и т. н.Това даже е по нормалното,отколкото на български и никой освен българите да не знае за какво става на въпрос.