Снимка: БГНЕС

Пробно машинно гласуване ще има в три от станциите на столичното метро. Машините ще са разположени в подлеза на Софийския университет, при Орлов мост и на метространция „Сердика“.

Всеки желаещ ще има възможност да пусне пробно гласа си до края на работната седмица. Демонстрации ще има и на други точки в столицата.

Още по темата
Подаването на вота ще се случва анонимно, а на електронната бюлетина няма да има реални политически партии, коалиции и кандидати. 

Коментари Напиши коментар

12

ТЕРОРИСТИ

преди 10 месеца

ЕЛЕНКО БОЖКОВ СЪВЕТНИКА НА ЧЕРЕП РАДЕВ И МИНЧО СПАСОВ СПРЯХА ТОКА В МЕТРОТО КАТО ПО ТОЯ НАЧИН ЗАПЛАШИХА ЖИВОТА НА СТОТИЦИ ПЪТНИЦИ- ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ, ТОВА СА МУТРИТЕ НА ХУНТАТА НА ЧЕРЕПА- СЛЕД ТЯХ ПОТОП И МОР, СТАЛИНИЗЪМ А ПОСЛЕ КАКВО...АКО НЕ ИМ МИГНА ОКОТО ДЪРПАЙКИ ШАЛТЕРА, ДАЖЕ СЕ ЗАСНЕХА/ЗА ЕДНИТЕ ПАРИ, НАЛИ/, СЕГА КАТО СИ ИЗБЕРЕМ ИТН НА ЧЕРЕПА И ОТИВАМЕ В ЕВРАЗИЯ ЛИ, НА ЗАКОЛЕНИЕ, ЗАЩОТО В ЕВРОПА ПОСЛЕДНИ В ЕВРАЗИЯ ПЪРВИ.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Пробват онлайн как ви сменят вота. Баламурниции..... сте и такива ще си идете от тоя свят някой ден. За носа ви водят 85г.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Що почнаха толкова често пробно да се гласува,като за проба кой как и за колко ще се справи според възможностите си сякаш след няколко време-година,две и т.н. няма/ще се забрави как се натискат бутоните или се размахва с пръст с подчукване по екрана на машинките или движение с мишките със спиране с почукване върху нея за прехвърляне до необходимата страница по указаната таблица,освен туй ще мине толкоз време с изменения в съдържанието по страници на разположение на питанията за отговор и глас.