"Българските патриоти" не виждат основа за бъдеща работа с ГЕРБ. Това заяви вчера Александър Сиди от ВМРО. По думите му тази коалиция е нанесла тежка репутационна вреда на патриотите.

"Българските патриоти" сме се обединили около 10 приоритета, те ще са основа за разговор в 46-ото НС. Бихме се коалирали с всички, извън ДПС. Трябва да бъдем рационални и разумни и да не повтаряме грешките от 45-ото НС. Получихме много негативи във връзка с управлението в 44-ото НС. Това каза за "България сутрин" водачът на листата на "Български патриоти" в Перник Султанка Петрова.

Още по темата
По думите ѝ трябва разум при решаването на проблемите на България.

"Излизаме обединени и се надявам да сме част от новото НС, а случилото се с предното беше предателство спрямо българския народ", подчерта Петрова за Bulgaria ON AIR.

"ВМРО е работило винаги за всеки един българин, където и да се намира по света. Призовавам българските граждани да излязат да гласуват. Не видях позиция на президента, на Христо Иванов, Мая Манолова, Слави Трифонов - позволяват да се нарушава суверенитета на една държава в 21-ви век. Трябва да се обединим и да работим за минимизирането на ДПС", посочи тя.

Според Султанка Петрова, за самостоятелно явяване резултатът от изборите на партията на 4 април е бил добър.

"Трябва да се обедини нацията и ние с лидерите на трите обединени партии даваме пример за това. Ще продължим да работим за промяна", допълни тя.

От думите ѝ стана ясно, че за интеграцията на ромите има възможности, а политиците трябва да спрат да ги използват по време на избори.

"В Стралджа ромската общност на 90% е включена в образованието и работата. Важно е да се намали агресията при децата и те да бъдат задържани в училище. Трябват обединение, морал, отговорност, патриотизъм", допълни още гостът в студиото.

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 месец

Абе,Султанка ли си Царица ли си 4 години бяхте в парламента.Защо като едни истински патриоти не минимизирахте антибългарското ДПС ? Защо не внесохте предложение за закриване на противоконституционното движение?Никой не ви вярва вече.

29

1

преди 1 месец

И тази предизборна кампания,ще мине на гърба на ДПС,приятели ,гласувайте за единствената партия,която не прави политика,на гърба ,на друга партия,гласувайте за ДПС,сега знам какво ще коментирате,но по-добре е ,да си еничарин,отколкото ,продажен патриот,който е готов,за власт,да продаде майка си, и после родината.

28

До 26

преди 1 месец

Има,бе!!!Даже имаше един министър_Свинаров се казваше.