Снимка: архив, БГНЕС

Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов ще водят листите на Патриотичната коалиция във Варна и съответно в Бургас. След тях са знакови имена от двата морски града и хора, доказали, че работят за българските граждани и националния интерес, съобщиха от коалицията. И двамата взеха решение да оглавят само по една листа.

Още по темата

„Варненци ме познават добре. Варна е символът на освобождението от картела. Битката ми за справедливи цени започна именно от там - преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам готови решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието именно на хората от родния си град“, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за спасение на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – вярвам, че трябва да продължа да представлявам Бургас с реална работа, не с приказки“, заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

 

Коментари Напиши коментар

36

1

преди 2 месеца

Специално послание,към Варненци и Бургазлии,толкова ли сте т..ъ.пи,че ще гласувате за такива.

35

Майка ни жална

преди 2 месеца

Утайката се надига преди избори!

34

Loyko

преди 2 месеца

Така се прави. Заставаш с името си там където ти е мястото. Пълна глупост е селендура Станислав Трифонов и свинята Каракачанов да цъфнат във Варна. Кой ги е излъгал,че варненци хвърлят бял боб за тях. Подобни гастролйори на какво разчитат там където никой не ги е канил.