Снимка: БГНЕС

Министър Марияна Николова увери пред БНТ, че ще бъде осигурен безпристрастен, честен вот на 4 април и избирателят не бива да остава с "грам съмнение", че има някаква манипулация. Към това тя ще бъде безкомпромисна.

По думите й вече е започнала техническата подготовка за организация на изборите, които ще се проведат на 4 април.

Припомняме, че нейната роля е свързана s координацията по изпълнението на дейностите, свързани с организационно-техническата подготовка на парламентарните избори.

"Тези избори са специфични и сложни поради факта, че сме в епидемична обстановка. На мен ми е възложена цялостната техническа и организационна работа за изборите", подчерта тя и добави, че МВР осигурява охрана на склада, в който се съхраняват машините за гласуването.

Николова каза, че работи добре с колегите си, в постоянна връзка е с вътрешния министър, с ЦИК, с областните управители и компетентните институции по отношение на координацията.

"Здравните власти обаче предполагат една нова пандемична вълна.  Масовата ваксинация е единственото решение в туризма. Хотелите имат право да не отворят в зависимост какви задължения имат. Не мога да кажа на бранша "Сменете си бизнеса", обясни Марияна Николова.

Тя се надява да се случи рестарт в туризма, но той няма да е това, което беше.

Към настоящия момент хотелиерският и ресторантьорският бранш умело се възползват от мярката 60/40, която в сектора е 80/20. "Във всички случаи браншът е този, който ще предложи ключовите решения, а ние ще предложим политическите решения на проблема".

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 1 година

Тази секретарка на Валерката ще счупи всички тъпомери

45

Анонимен

преди 1 година

До Баба мара Затова ,за социялно слаб ,800-900 лева ,защото гласува ,а за умният негласуващ, работа ,работа и 300-400 лева пенсия .

44

mashinacii

преди 1 година

всичко, което казва тази министърка е фалшиво, още през 2010г. герб овладява технологията за машинации на изборите, нуждаят се само от формална дата за избори, не се нуждаят дори от граждани, след това преправят протоколи, данни за броя на избирателите и всичко което води до преизбиране на една малка клика, с подкрепящи ги измислени партии фантоми и подчинени медии, изпълняващи поръчки на вождовете срещу заплащане и то с парите на хората, и това е под шапката на европейска демокрация