Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • ½ чаша майонеза
  • 1/3 чаша пресен лук, ситно нарязан
  • 1/3 чаша прясна целина, ситно нарязана
  • 2 супени лъжици пресен босилек, ситно нарязан
  • 1 супена лъжица див лук, нарязан
  • 1 супена лъжица лимонов сок
  • 1 щипка черен пипер
  • 1 и ½ чаши печено пиле, ситно нарязано
  • 10 бр. малки домати, нарязани на половини

Приготвяне:

  • В купа смесете първите 7 съставки от списъка.
  • Внимателно добавете пилешкото и разбъркайте.
  • Разрежете доматчетата на половини.
  • Издълбайте сърцевината им и я добавете в купата с останалите продукти, разбъркайте.
  • Подредете доматчетата в тава.
  • Напълнете доматите с плънката.
  • Сервирайте като предястие или салата.
  • Гарнирайте с пресни листа босилек или друга подправка.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 минута

Има напредък, Михаела включи месо в някакъв съвет, макар и пилешко.

2

Анонимен

преди 3 часа

Пълнени домати.... те ако са изпразнени за да се напълнят то вече не са домати

1

Анонимен

преди 3 часа

Що трябва да тъпчеш салатата по домати, толкова разправия и не толкова удобно за хапване, като спокойно може да я поднесеш в чиния, украсена с резенчета домат.

fallback