Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън отново е в прегръдките на любимия си папи.

Актрисата наскоро се събра с втория си баща, Антонио Бандерас, в родния си град Малага в Испания. Актьорът в момента режисира испанска версия на мюзикъла от 70-те They're Playing Our Song в собствения си театър Teatro del Soho. Въпреки натоварения си график, Бандерас намери време за любимата си дама, с която позира за снимка, споделена в социалните мрежи. От кадъра изглежда, че двамата се наслаждават на компанията на другия, усмихвайки се широко към камерата.
 
Звездата от „Маската на Зоро“ беше дълго време женен за Мелани Грифит – майката на Дакота – и развива близка връзка с децата ѝ от Дон Джонсън. В публикацията си в Instagram Бандерас позира с няколко души на сцената, както и с доведената си дъщеря, с която са отишли на ресторант. Оказва се, че заведението е собственост на Антонио и се казва Atrezzo.
 
Антонио и 34-годишната актриса на няколко пъти се събират през годините, дори след развода между него и Мелани Грифит през 2015 година след 18-годишен брак. Актрисата дори връчи специална награда на доведения си баща по време на церемонията Hollywood Film Awards през 2019 година за изпълнението му във филма „Болка и величие“. От сцената тя заяви, че идва от семейство с много бракове и се чувства огромна късметлийка за хората, които е срещнала по пътя си.
 
Повече по темата четете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase