БГНЕС

След фурора, който направи на филмовия фестивал в Кан, дебютирайки като актриса със сериала The Idol, Лили-Роуз Деп продължи да привлича погледи и фотоапарати към себе си, но по съвсем друга причина. 

Дъщерята на Джони Деп се прибра в Лос Анджелис след натоварената седмица във Франция, а на летището я чакаше нейната половинка. И докато много хора очакваха от черния джип да слезе мъж, то Лили-Роуз се затича към рапърката 070 Shake, която нямаше търпение да прегърне и да целуне. По този начин актрисата и модел потвърди новата си връзка, за която се говореше от месеци. 
 
Звездата от The Idol едва изчака въртящите се врати да я пуснат на свобода, за да може да се присъедини към любимата си изпълнителка, която я посрещна със същия ентусиазъм. Двете момичета не спряха да се прегръщат и целуват в продължение на няколко секунди, като по никакъв начин не се притесняваха или криеха от минувачи с телефони и потенциални фотографи. 
 
23-годишната Деп черна къса тениска, комбинирана с черни панталони и черни слънчеви очила. Въпреки натоварените дни в Кан, където представи новия си проект, позираше на червения килим, даваше пресконференции и беше пример за мода, актрисата имаше широка усмивка на лицето, очевидно радостна, че у дома при любимата си. 
 

Лили-Роуз Деп залюби бившия приятел на Ванеса Хъджинс

След година раздяла: Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп отново заедно

Срещата на летището е второто, но по-сериозно потвърждение за връзката между Лили-Роуз и 070 Shake, чието истинско име е Даниел Балбуена. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради публикува снимка с приятелката си още на 11 май, но кадърът беше активен едва 24 часа. На изображението, споделено в историите в Instagram, се вижда как двете дами се целуват, а описанието гласеше "4 месеца с моята половинка".

 

Още за връзката на Лили Роуз Деп и други новини от света на звездите ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase