IStockphoto

Раздялата може да ви покруси толкова силно, че да ви накара да се държите нехарактерно. Всеки човек преживява неуспеха в любовта по различен начин, но някои раздели наистина са по-трудни за асимилиране от други. Понякога, когато изживяваме посттравматичната тъга след раздялата, може да започнем да се държим по доста странен начин и да правим неочаквани неща. Неща, които, когато погледнете назад към тях, ще се чудите как е било възможно да сте ги правили

Колкото до зодиите, всеки знак е склонен да има определено поведение след раздяла и всеки един може да разкрие лице от своя характер, което никога дотогава не е показвал.

А ето и най-странните ходове, които различните зодии предприемат след раздяла:

Овен (21 март – 19 април)

Много е възможно човекът Овен да се опита да се свърже с някого от приятелите или членовете на семейството на бившия си любим. Той ще се надява, че ако говори с родителите или с брат/сестра на ексгаджето си, ще успее да промени нещо. Овенът си мисли, че този човек ще се застъпи за него пред бившия му и ще го убеди колко невероятен е бил той. Или просто ще му каже колко много съжалява за раздялата. Каквото и да прави, Овенът ще се опита да използва подобен „жокер“ за тези свои цели, вместо да се опита да превъзмогне раздялата, без да намесва фамилията и/или приятелския кръг на бившия си.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът може да започне да пише роман, поезия, песни или да рисува картини след раздялата. Той ще иска да изрази чувствата си по творчески начин и със сигурност ще получи свръхвдъхновение от тъгата и болката. Когато е в агонията на разбитото си сърце, Телецът наистина е много творчески настроен, но пък не гледа сериозно на подобни свои творения. Затова, ако сте родени под този знак, запазете това, което сте написали на компютъра си или го отпечатайте и го пъхнете в някое чекмедже. Може след време да се окаже, че това, което сте написали е шедьовър.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Нараненият човек от тази зодия може да започне да пуска злобни слухове за своята бивша половинка. Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, Близнаците могат да проявят най-негативните черти от характера си, когато са ги оставили с разбито сърце. Близнаците си мислят, че като разпространяват клюки за ексгаджето си, така контролират положението или минимум мнението на хората за тях. Всъщност обаче самите те започват да изглеждат глупаво, измисляйки невероятни негативни истории по адрес на бившия си любим.

 

Хороскоп за февруари - какво ви чака тази седмица? 

Тъмна енергия: 5 зодии с „адски“ характер

Кои са най-сексуалните зодии?

3 зодии, които не биха ви измамили

 

Рак (21 юни – 22 юли)

Нараненият Рак започва да пише прекалено много текстови съобщения, да се обажда, да изпраща имейли и т. н. на своя бивш партньор и като цяло не успява да спре контакта си с него, дори той да е едностранчив. Хората от този знак просто не умеят да си тръгнат с гордо вдигната глава. Те имат нужда да покажат на своята експоловинка, че все още са загрижени за нея, че все още имат нужда от нея и т. н. Ако сте Рак и искате да останете приятели с бившия си, просто се опитайте да се отдръпнете малко от него, особено в периода веднага след раздялата. Ако е писано, ще дойде моментът, когато приятелството ви ще се възроди от само себе си.

Още от хороскопа и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase