Снимка: Bulgaria ON AIR

Певицата Мартина представи новата си песен "Тръгни си".

"Написах песента преди 5 месеца, но си остана така и в един момент в края на декември си казах, че е сега е моментът. Отворих демото, реших да я запиша отново. Самата идея ми дойде първо като мелодия, а след това и текстът. Той не е базиран на лична история. Когато частични думички идват в главата ми, ги обличам в цялостен смисъл, за да звучат добре", разказа изпълнителката в "България сутрин".

"За ден презаписах цялата песен, казах си "трябва да е нещо, на което и латино феновете да могат да танцуват". Ценителите на латиното могат да се изявят тук", обясни Мартина, като призна, че самата тя е фен на латино музиката.

Мартина сподели още, че не е от хората, които обичат да споделят с други. Като нейни основни критици тя определи своя баща и продуцент.

Пред Bulgaria ON AIR тя заяви категорично, че тази година е решила да бъде по-активна на български език. "Аудиторията ми го заслужава. Със сигурност ще балансирам нещата и се надявам да има още хубави изненади. Освен автор и творец, съм и меломан, обичам да слушам музика, не ми е писнало. Феновете ми са развълнувани, щастливи, когато правя кавъри", каза изпълнителката.

Мартина призна, че харесва да прави музика на английски, тъй като това била вратичка за нея към света. "Нашият език не е от най-благоприятните за пеене, но когато трябва да възпроизвеждаш мелодия не е от най-лесните."

Певицата издаде, че скоро ще пусне ново дуетно парче със салса звучене, което ще се казва "Исках".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase