IStockphoto

Ако тенденцията за микро- и миниполите от лятото ви е накарала да изтръпвате и да присвивате очи от недоволство, напълно ви разбирам. Подобни дължини никога не са ми харесвали и винаги съм предпочитала нещо, което може да закрие крака ми поне до коляното. За щастие, миди полите се завръщат отново на преден план, носейки усмивка на лицето ми.

Модните тенденции често се раждат от това, което е естетично, а не от това, което е практично, но най-добрата мода е, когато можем да обединим и двете. Мидиполите определено намират тази обща основа – те предпазват краката от студения въздух и слънцето, като в същото време ни позволяват да седнем спокойно, без да се притесняваме какво може да излезе на показ. Освен това мидиполите помагат за удължаване на външния вид на краката и добавят малко повече формалност към вашия вид.
 
Въпреки практичните предимства на полата, този особен модел може да бъде труден за включване в ежедневния стил. Когато е направено по грешен начин, облеклото ви може да изглежда твърде остаряло и неподходящо за сегашните модни тенденции. За да запазим свежия вид на нещата, ние имаме няколко лесни предложения за това как да носите мидипола.
 
Как да носите дънкова мидипола: 
 
1. Като част от рокерски стил
 
Ако не знаете как да носите своята мидипола, опитайте се да мислите за нея като за любимите си дънки. Съчетайте я с обемно кожено яке и високи до коляното ботуши в студените дни. Това не само ще ви стопли, но и ще ви донесе постоянни комплименти.

Кейти Пери с любимия деним на червения килим

Модни тенденции: Камила Кабейо със светъл деним

2. Като част от „канадски костюм“
 
„Канадски костюм“ е термин в модата, използван за комбинирането на дънкови дрехи. Смята се, че се ражда през 1951 година, след като на Бил Кросби му е отказано да влезе в хотел във Ванкувър, защото е носил дънков топ с дънкови панталони.

Още за актуалните поли и други модни съвети четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase