IStockphoto

Нова година – нов цвят на косата за някои от нас. След бургундовочервеното, с което се боядисаха мнозина в края на 2022-а, е време за нещо различно. Ако не сте се харесали с него или не искате кичури, е време да опитате една стара тенденция. Става дума за драматично тъмната коса, която някои оприличават с готик стила.

Случвало ли ви се е да си сложите кафява боя, ала поради това, че сте стояли с нея твърде много, да се получи черен шоколад? И излизайки навън да получавате похвали за стореното – изведнъж дефектът се е превърнал в ефект.
 
Ако търсите промяна и ви е омръзнало да давате луди пари в салона за красота, можете да предприемете боядисване у дома и да потъмните гривата си. Оказва се, че черните коси е тенденцията, която да посрещнете с отворени обятия, търсейки вдъхновение за новата си прическа.
 
Гарвановочерната коса не отива само на жени с по-светла кожа и последователи на готик културата. В това ще се убедите през 2023 г., когато ще виждаме повече дами с драматично тъмни кичури.
 
Боядисване – как да носите черната си коса?
 
1. Бретон с къдрици
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Faby ⭐ (@fabyjana_mua)

 
Гарвановочерната коса не отива само на жени с по-светла кожа и последователи на готик културата. В това ще се убедите през 2023 г., когато ще виждаме повече дами с драматично тъмни кичури.

Можете да имате гарванова коса и да се доближите максимално до готик стила, ако се гримирате с по-светла основа и добавите подходящо по-тъмно червило.

Все пак една готик прическа може да има сини, лилави или бургундовочервени кичури измежду черните.

Прически за 2023: 6 стила, които ще са на мода

Нови прически за зима 2022 – бордо в косите

Зимни прически – девет стила, които ще бъдат навсякъде

Още прически с много тъмна коса и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase