IStockphoto

Нова година, ново Аз, нов цвят на косата? Може би не сте планирали последната част, но след като видите всички нови тенденции в цветовете за зимата на 2023 година, най-вероятно ще обмислите да насрочите час за следващото си боядисване. В края на краищата, смяната на цвета на косата ви е един от най-лесните и ефективни начини да постигнете трансформация, независимо дали е фина или напълно променяща визията.

Зимният цвят на косата винаги е много личен избор. Главно се залага на повече тъмни нюанси, които да кореспондират с времето навън. Подтоновете обаче са топли, които предлагат освежаване на цвета на косата и истински преобразяват кичурите ви.
 
Как да боядисате косата си през 2023
 
Брауни брюнетка
 
Модерният зимен цвят на косата тази година е брауни брюнетка, както се вижда от Камила Кабейо. Той се характеризира с наситено шоколадовокафяво с фини светли измерения. Подходящ е за всеки с естествено по-тъмен основен цвят. Ако сте естествени блондинки, фризьорите препоръчват да стоите далеч от нюанса.
 
Модерно кестеняв
 
Линдзи Лоън се завърна в киното и веднага се превърна във вдъхновение за червенокосите по целия свят. Наситеното, топлокестеняво ще неутрализира розовите тонове в светлата кожа, но също така затопля маслиновите и по-тъмни нюанси на кожата, добавяйки красив блясък. Всеки меден тон е на мода в момента, така че ще виждаме все по-наситени червени нюанси в основата с дълбоки медни нюанси в средната част и много златисто-медни в краищата.Модерният зимен цвят на косата тази година е брауни брюнетка, както се вижда от Камила Кабейо. Той се характеризира с наситено шоколадовокафяво с фини светли измерения. Подходящ е за всеки с естествено по-тъмен основен цвят. Ако сте естествени блондинки, фризьорите препоръчват да стоите далеч от нюанса.

Прически за 2023: 6 стила, които ще са на мода

Масло от моной – решението за здрава и мека коса

Дълга коса през 2023? Опитайте чебе

Преди да нанесете каквато и да е боя за коса, не забравяйте да изсветлите косата 24 часа по-рано, за да получите най-удивителни резултати. Винаги взимайте предвид цялото време за обработка, така че цветът да може да попие максимално. Изплакнете цвета със студена вода, за да сте сигурни, че червеното ще остане наситено и блестящо.

Още цветове за боядисване и други бюти тенденции ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase