IStockphoto

Есента вече е към края си, а зимата нетърпеливо чука на вратата. Докато избирате коледни подаръци, изваждате на преден план пуловерите и ватираните дънки, е добре да започнете да мислите и за каква чанта да изберете за по-снежните дни. Колкото и странно да изглежда на мъжете, всеки сезон има подходяща за него чанта, така че тя трябва да се сменя според календара, за да отговаря на заобикалящата ни среда.

Точно както тоалетите се изваждат и прибират в гардероба, същото се случва и с аксесоарите. Вашата зимна чанта трябва да отговаря на уютната естетика на зимата и да допълва многослойния външен вид, който вероятно ще носите. Също така трябва да имате в арсенала си нещо супер искрящо, което да подхожда на предстоящите коледни и новогодишни партита.
 
Ако си блъскате главата и се чудите какво ще е популярно тази зима, защото обичате да сте в крак с модата, ние идваме на помощ. След като ви предложихме няколко идеи в отдела на обувките, дрехите и бижутата, сега е време да споделим и с каква чанта да завършите цялостната си визия. Този сезон ще се върти около пухкавите чанти, малките размери и украсените модели, които ще привлекат вниманието на околните.
 
Дамски чанти – ето няколко модела за зимата
 
1. Пухкави чанти
 
Какво по-добро решение от чанта, която може да галите, когато се чувствате нервни или притеснени преди първа среща. Пухкавите модели са изключително популярни тази зима не само защото са приятни на допир, но също така допринасят за още по-уютния външен вид, който съставяте. Тя ще покаже на околните, че приемате студа много сериозно и е чудесен завършек на визия, състояща се от големите якета с пухени качулки.
 
Дамски чанти – 3 модела, които да носите през следващите месеци

Дамски чанти – време е за стила „кроасан“
 
2. Като възглавница
 
Възглавниците вече не са само за леглото, а може да ги изнесете навън, но под формата на чанта. Колкото и странно да звучи, дамският аксесоар, който напомня на любимия ни предмет у дома, става все по-популярен и ще властва през предстоящата зима. Имайте предвид, че това не са просто обикновени ватирани дизайни, а се превръщат в удобно място, на което да поставите ръцете си и дори да го използвате като облегалка за глава след изтощителен работен ден.
 
Още за актуалните дамски чанти и други модни тенденции ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase