IStockphoto

Прически в шоколадови тонове са сред предпочитаните за есента. Но скоро този цвят ще бъде заменен с друг. С идването на зимата е време за боядисване в бордо.

 
Според коафьори, освен подстригване, може да заложите и на нов тон в косата за предстоящите празници. И въпросния наситен червен цвят не е само за по-възрастни жени.
 
Бордо за новата прическа – защо не?!
 
Ако искате промяна, може да изберете всеки един нюанс на червеното. Но този е от по-тъмните тонове, които ще властват през настоящия сезон.
 
Много знаменитости, сред които Риана и Зендая са използвали бордо за промяната на външния си вид. И ето че този черешов цвят се завръща. Все пак вече го видяхме при грима и дрехите, като е време да се появи и при прическите.
 
„Тъй като медните тонове все още са на мода ще видим бордото да се прокрадва в косите по няколко различни начина“, обяснява стилистът Дженифър Кораб.
 
Специалистът разкрива, че бордото е една страхотна нова опция за брюнетки, които искат да добавят малко пикантни нотки в своята прическа.
 
Прически за есента – шест стила, които да опитате веднага
Прически 2022 – къдрава вълча подстрижка
 
Все пак, ако боядисате изцяло косата си в този тъмночервен цвят, е добре да ползвате нежен хидратиращ шампоан. Така ще увеличите влагата в скалпа и косата, като предпазите цвета от преждевременно избледняване преди следващото нанасяне на боята.
 
Още за актуалния цвят в косите и други теденции за красота ще откриете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар