IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 28 ноември – 4 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
Овен
 
Няма да е без значение какво впечатление ще направите на околните, така че съобразявайте действията и реакциите си с характера на събеседниците. Ориентирайте потенциала си изцяло към повишаване на резултатите и преодоляване на съществуващите противоречия с партньорите си на всички нива. Приемете, че това е един от начините за подобряване на финансовото и материалното ви състояние. При необходимост от помощ ще я получите от човек от противоположния пол с когото имате голяма възрастова разлика.
 
Телец
 
Действайте с умерено темпо и с ясното съзнание, че трябва да разчитате предимно на себе си. Заниманията ви в повечето случаи ще изискват колективно участие. Ако отчитате важността на подробностите и подхождате към тях с присъщия си прагматизъм, екипът единодушно ще ви отреди лидерска позиция. Всеки проблем, с който се налага да се справите, ще се окаже потенциална възможност за разгръщане на капацитета ви. Според вашия нов хороскоп, умението ви да представяте замислите си достъпно и разбираемо ще привлече надеждни сътрудници.
 
Близнаци
 
Обстановката ще е динамична и ще се налага сравнително често да променяте плановете си. Усещането за несигурност на моменти може да ви изважда от релси, но ако се мобилизирате, ще го преодолеете. Правилният подход е да не приемате затрудненията лично, а като естествен елемент на всяка дейност. Приложите ли го, ще постигнете много. Заемете се с важните дейности през първата половина на седмицата. През втората ще можете да се освободите от ангажименти и връзки, които ви изтощават и само ви пречат.
 
Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите
 
Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Рак
 
Опитайте се да завършите започнатото през първата половина на седмицата, преди да навлезете в последния месец на годината. Съумеете ли да съберете сили и да систематизирате действията си, ще визуализирате повечето намерения, набелязани до този момент. Ще получите реални резултати от усилията, положени в предишните месеци и ще можете да изградите тактиката за следващите. Увереността в собствените сили ще ви зареди с оптимизъм и ще повиши обаянието ви. Направеното сега ще осигури стабилен фундамент за бъдещите ви успехи, сочи хороскопът на Петя Георгиева.
 
Още от хороскопа и други новини от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase