IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 21 – 27 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
Овен
 
През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с поредица непредвидени дребни проблеми, които малко или много ще разпиляват вниманието ви. Не се надявайте на бързи резултати. Ще получите повече, отколкото очаквате, ако разпределите ресурсите си грамотно и ако редувате обичайните занимания с творчески. По този начин ще стимулирате въображението си и ще поддържате стабилен тонус. Според новия хороскоп за зодия Овен, новите контакти ще са малко, но пък полезни и дълготрайни. Обстановката в семейството ще е сравнително спокойна.
 
Телец
 
Ще разполагате с добри възможности за разширяване на бизнеса може би дори извън страната. За да се възползвате от тях, вероятно ще се наложи да си създадете перфектна лична организация и да предприемете някои нововъведения. Направете го разумно и така, че последиците да са предвидими. Не пренебрегвайте подробностите при оформяне и подписване на документи. Въздържайте се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем. Няма да ви ги върнат.
 
Близнаци
 
Последователно и разумно ще преодолеете поредица тревоги, които са ви създавали безпокойство в предишните дни. Ако сте в конфликт с някого, направете първата крачка към помирението. Няма да съжалявате, сочи вашият хороскоп. Не се изкушавайте да завихрите нов флирт, ако вече сте обвързани. Ще завърши с фиаско и неудовлетворение. Грижите, доколкото ги има, ще са свързани с децата или родителите ви. Необходимостите им може да предизвикат непредвидени разходи, но ще са в рамките на възможностите ви и ще успеете да ги компенсирате за кратък период.
 
Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?
 
Рак
 
Преди новолунието може да се почувствате леко отпаднали, да ви връхлетят съмнения относно физическото ви състояние или пък да се върнат някои предишни страхове, с които мислите, че сте се справили. Около новолунието и след него пристъпите на мнителност и неувереност категорично ще намалеят. Творческият ви потенциал ще се повиши. Ще сте видимо по-жизнени, енергични и привлекателни. Сравнително често ще се намирате сред широк кръг събеседници и трайно ще печелите симпатиите им. Бихте могли да стартирате някои промени, стига да проявите достатъчно самостоятелност и решителност.

Още от хороскопа и други новини за астрология ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase