IStockphoto

 Когато хората искат да бъдат честни за нещо, те често обмислят внимателно как да предадат мнението си така, че да не наранят чувствата на другите. Някои зодиакални знаци обаче няма да се поколебаят да изразят критиката си грубо или направо злобно. Те не се интересуват от последствията от думите си – най-важното за тях е да изкажат мнението си, дори и ако трябва да се конфронтират с човека срещу себе си.

 
А ето и кои са зодиите с най-остър език:
 
Дева
 
Девите са известни като много критични личности, които винаги са готови да заядат човека отсреща, ако той не отговаря на техните високи стандарти. Девите винаги знаят къде точно да ви „захапят“ така, че да ви заболи най-много, а после могат и да ви обясняват, че не е нищо лично. Техният стремеж към съвършенство е причината да ви жилят с коментарите си, така че може и да ви се прииска да ги избягвате на моменти.
 
Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Каква кола да си купите, според вашата зодия?
 
Скорпион
 
Скорпионите със сигурност имат много хаплив език, така че едва ли е добра идея да започвате спор с тях. Те могат да бъдат много зли към вас, ако сте ги разстроили. 
 
Още от хороскопа и други новини за астрология ще откриете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

6

Аз

преди 2 месеца

Зодия Дева са двете клюкарки завистници в офиса.... Само в коридора и заедно шушушу който мине. ...и мазна усмивчица...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Жените Деви са отвратителни, зли и завистливи и сравнително манипулатори, колкото по далеч, толкова по добре.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименАз съм Дева.Верен истински човек няма да те предаде. Има и асцендент и луна и други зодии в състава.. като цяло характеристиката на зодията определя донякъде.. други деви коит опознавам доста различни.. критични сме защото сме перфекционисти, но всеки е различен зависи от възпитание развитие и прераждания интелект и др. :)))))