IStockphoto

С наближаването на следващата година започваме все повече да вярваме в чудеса и да очакваме приятни подаръци от съдбата. За някои представители на зодиакалния кръг студените зимни месеци ще бъдат наистина вълшебни и особено успешни за романтични връзки, пише MarieClaire.

Рак
 
Дълго време Раците чувстваха вътрешна празнота и самота. Въпреки присъщия ви оптимизъм, вече можете да спрете да се надявате на красива любовна история и да спрете да се опитвате да промените нещо в живота си. Началото на зимата ще бъде много благоприятен период за обещаващи начинания и съдбоносни запознанства.
 
Може погрешно да мислите, че не сте готови за връзка. Ако можете да загърбите ненужните съмнения и скептицизъм, любовта няма да ви накара да чакате. Във вашето обкръжение ще се появят хора, които с всички сили ще се опитат да спечелят благоволението ви, да ви обърнат внимание и да ви подкрепят. Ще погледнете с друг поглед на познати, които ще се отворят пред вас от нови страни. Може би вашата сродна душа винаги е била някъде наблизо, но вие не сте я забелязали. Отношенията, възникнали тази зима, обещават да станат щастливи и обещаващи. От своя страна трябва да успокоите прекалената емоционалност и да си позволите да се влюбите.
Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Каква кола да си купите, според вашата зодия?
 
Везни
 
Грандиозни промени очакват Везните през зимата. Идва време за емоционално сближаване и радостни запознанства. Везните се зареждат с положителна енергия, когато им се възхищават, правят комплименти, хвалят, а през зимата вие ще го усетите в пълна степен. Някои събития ще ви накарат сериозно да преразгледате възгледите и убежденията си относно важни за вас хора и ситуации. На хоризонта на вашата съдба ще се появи човек, който може коренно да промени живота ви.
 
Обичате да споделяте енергията си с любимите хора, да инвестирате във връзки, така че новата любов ще ви вдъхнови и изпълни с радостни емоции. Ако вече сте във връзка, тогава в близко бъдеще те ще преминат на по-сериозно ниво.
 
Още от хороскопа и други астрологични новини ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase