Getty

През 2020 година Меган Маркъл и принц Хари създадоха един от най-големите скандали в кралския двор след интервюто на принцеса Даяна в предаването „Панорама“ през 1995 година. Двамата решиха, че е време да напуснат кралското семейство, да се откажат от задълженията, да се преместят в Америка и сами да започнат да изкарват парите си.

Планът звучеше чудесно за всички, които са противници на британската кралска фамилия и смятат, че тя само изцежда силите на своите членове. Феновете на Даяна, които все още не могат да прежалят смъртта ѝ, поздравиха Хари за смелостта и го увериха, че майка му е щяла да се гордее с него. Това като че ли вдъхна кураж на малкия принц и той реши, че е време да разкаже всичко за семейството си във всяка една платформа, в която го поканят.
 
Месеци след излизането си от кралския двор, Хари и Меган дадоха обширно интервю пред Опра Уинфри, в което обвиниха член от фамилията в расизъм. Без да споменават имена, те казаха, че някои от близките им се е притеснявал от цвета на кожата на Арчи. Малко по-късно се намекна, че това може би е принц Чарлз, но до категорично потвърждаване така и не се стигна.
 
Постепенно Меган и Хари сякаш започнаха да градят свой живот в Америка, но отново използваха гласа си, за да изпращат различни обвинения към кралското семейство по много завоалиран начин. Хари заяви, че принц Чарлз му е отказал финансова помощ, както и че вече не може да разчита на личната си охрана. Меган пък намекна за проблеми с Кейт Мидълтън и дори разкри, че съпругата на принц Уилям я е разплакала по време на сватбата ѝ с Хари през 2018 година.
 
В допълнение към целия кралски цирк, по-малкият син на Даяна се готви да пусне своите мемоари следващата година, където се очаква да разкрива пикантни подробности за близките си. Като се има предвид, че вече не говори с брат си Уилям, всеки чака с нетърпение да разбере каква е причината за разрива в отношенията им и защо всъщност Хари и Меган решиха да напуснат Великобритания.
 
Принц Хари и Меган Маркъл готови за трето бебе

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет
 
И докато в началото беше категорична, че не се интересува от титлата си, Маркъл сякаш вече има промяна в мнението. Според кралски експерти, тя напълно разбира как кралското потекло може да е от полза, ако не за нея, то за нейните деца. 
 
Нийл Шон твърди, че бившата актриса е готова на всичко, за да запази титлата херцогиня на Съсекс, както и да осигури на децата си Арчи и Лилибет кралски звания. Експертът е категоричен, че Меган е в близки отношения с принцесите Беатрис и Юджийн и вижда как те се възползват от своите позиции.
 
Още за титлата на Меган Маркъл и дриги новини от кралския двор четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase