IStockphoto

Днес ще разгледаме някои от зодиакалните знаци, които са най-склонни към алчност, ненаситност и прекомерно угаждане. Вярно е, че всеки човек има нужда да се погрижи за себе си и като цяло се счита, че проявата на обич към самия себе си никога не може да ни навреди, но и това е погрешно. Някои хора понякога определено прекаляват в усилията си да се грижат преди всичко за себе си, своите нужди и интереси. Те го правят с такава интензивност и отдаденост, че самоугаждането им няма граници и дразни другите около тях. Днес ще разгледаме някои от зодиите, които са най-склонни към алчност, ненаситност и прекомерно угаждане, само за да се почувстват по-добре.

А ето и кои са тези знаци:
 
Рак – алчен за успех
 
Раците са личностите от зодиака, които са може би най-сантиментални и съхраняват стари неща, за които имат приятни спомени. Затова домът им често е претрупан с безполезни вещи, с които те мразят да се разделят. Те също така държат много на финансовата сигурност и материалното богатство (почти толкова много, колкото и Телците), така че хората от този воден знак са склонни да бъдат доста алчни. Понякога тези, уж доста чувствителни хора, твърде много бързат да натрупат пари и са склонни буквално да „прегазват“ колеги и конкуренти по пътя си към успеха.
 
Везни – вглъбени в собствената си персона
 
Вярно е, че Везните са знакът, който поддържа мира в повечето случаи. Те мразят драмата и са много дипломатични и умерени в поведението си, но са и доста лицемерни, а тяхното лицемерие може да причини нещастия и вреди в отношенията им с другите. Везните често влизат в ролята на жертвата, когато почувстват, че са били онеправдани в спор или в някакъв конфликт. След това те са склонни да прекарват часове, дни и дори месеци в потапяне в наранените си чувства като се самовглъбяват и започват прекомерно много да си угаждат, пренебрегвайки всички и всичко. В такива моменти Везните са склонни да се отдават на бохемски начин на живот, като често нямат мярка.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

7

Везна

преди 2 месеца

Везните са много алчни, но не за знания!!!

6

ф

преди 2 месеца

Алчни са февруарските водолеи и близнаците. Също и жените деви.

5

нормални

преди 2 месеца

не съм от тези зодии