Снимка: istock

 Продукти:

  • 200 г лешници – сурови или печени без сол
  • 220 г бисквити по ваш избор
  • 200 г разтопен на водна баня тъмен или друг вид шоколад
  • 250-300 мл прясно мляко
Приготвяне:
 
Ядките се счукват, нарязват се или се смилат в кухненски робот. Колко едри да останат зависи от вкуса ви. Бисквитите се начупват на малки парченца и се слагат в купа. Към тях се добавят ядките и млякото. Накрая се добавя разтопеният шоколад и всичко се разбърква добре. Получената смес се прехвърля в подходяща тавичка за сладкиш и се слага в хладилник за поне 1 час, за да стегне.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase