Getty

Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая се завърнаха във Великобритания, за да присъстват на платинения юбилей на кралица Елизабет II.

Херцозите на Съсекс, които от две години живеят в Калифорния заедно с двете си деца, бяха част от гостите в катедралата „Свети Павел“ в Лондон, където се проведе националната служба за благодарност. Тя беше част от събитията, посветени на 70 години от управлението на кралица Елизабет II, продължили цели три дни. Това беше първата поява на Хари и Меган във Великобритания, след като те се отказаха от кралските си задължения и титли през 2020 година.

Първоначално Маркъл се появи на парада Trooping the Colour, но не се качи на балкона заедно с останалите членове на кралското семейство. Причината е, че кралицата е поискала само работещите за короната роднини да бъдат до нея по време на важното събитие. Все пак камерите успяха да заснемат Меган, която забавляваше децата на Зара Тиндъл – Миа и Лена, както и дъщерята на Питър Филип – Савана.

За Trooping the Colour Меган носеше тъмносиня рокля с паднало рамо от Roland Mouret, с която беше облечена вечерта преди сватбата си с принц Хари през май 2018 година. Този път тя комбинира тоалета със сламена шапка на Stephen Jones с драматична периферия и огромна тъмносиня панделка.

Маркъл добави чифт висящи обеци и златни пръстени.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase